Elektriciteit keuringsklaar maken

VAN SCHEMA'S OPSTELLEN TOT INSTALLATIES KEUREN

Elektriciteit controleren voor een keuring

Stress voor een keuring hoeft absoluut niet, ik kijk de volledige elektrische installatie na. Zo vermijdt u een herkeuring. Mogelijke pijnpunten zie ik meteen tijdens de prekeuring. Die duurt telkens ongeveer één uur. U komt door deze controle goedkoper uit dan twee keer een keurder laten komen, waarbij u waarschijnlijk alsnog een elektricien nodig hebt…

Elektriciteitsplannen opstellen

Als u elektriciteitsplannen wil laten opstellen, breng ik uw hele elektrische installatie in kaart. Ik teken met precisie uw eendraadschema en situatieschema.

Een eendraadschema geeft de verdeling van stroombanen en verbindingen alle in uw huis weer met conventionele elektrische symbolen (bv. leidingen, schakelaars & lichtpunten). De stroombanen en automaten in uw verdeelkast krijgen op de elektriciteitsplannen een letter toegewezen.

Een situatieschema is een grondplan van uw huis waarop symbolen de plaats van de wandcontactdozen, lichtpunten en schakelaars aanduiden. Dat schema toont duidelijk aan welke zekeringen uit te schakelen bij eventuele werken.

Elektriciteit keuringsklaar maken

Is uw elektriciteit afgekeurd? Dat is erg vervelend! Schakel mij daarom in om uw elektrische installatie opnieuw veilig te maken. De herkeuring en de elektriciteitsplannen zijn inbegrepen.

Ik sta voor u klaar