Elektriciteit voor nieuwbouw & renovaties

VAN ONTWERPEN TEKENEN TOT STORINGEN VERHELPEN

Elektriciteit aanleggen

Bent u uw droomwoning aan het bouwen of uw huis aan het renoveren? Reken dan op mij voor de bijbehorende elektriciteitswerken, waaronder nieuwe elektriciteit aanleggen of een bestaande elektrische installatie op een keuring voorbereiden. Als installateur kan ik u met mijn jarenlange ervaring en vakkennis vanaf de eerste ontwerpschets tot de keuring en indienstname bijstaan. Wilt u graag domotica in uw nieuwe installatie? Ook dat doen we voor u! Wil u een deel van de elektriciteitswerken zelf uitvoeren? Dat kan! Ik geef u dan graag enkele nuttige tips om de elektriciteitswerken te vergemakkelijken en te versnellen. Ik lever u eveneens de benodigde materialen tegen straffe prijzen en eventueel zelfs aan een lager btw-tarief!

Elektrische storingen oplossen

Ondervindt uw elektrische installatie plots een technische storing? Zijn er zekeringen die steeds uitvallen? Lichten die beginnen te knipperen? Zulke problemen komen altijd ongelegen. Ik sta dagelijks voor u klaar! Ik kom met de juiste materialen en oplossing op de proppen, zodat uw woning snel weer veilig is. Aarzel niet om mij te contacteren als u elektriciteitswerken in het vooruitzicht heeft.

Ik sta voor u klaar