Elektriciteit voor nieuwbouw & renovaties

img
Voor nieuwbouw & renovaties

Elektriciteit

Bent u uw droomwoning aan het bouwen of uw huis aan het renoveren? Reken dan op mij voor de nodige elektriciteitswerken. Ik kan u met mijn jarenlange ervaring en vakkennis vanaf de eerste ontwerpschets tot de keuring en indienstname bijstaan.
Wil u een deel van de elektriciteitswerken zelf uitvoeren? Dat kan ook! Ik geef u dan graag enkele nuttige tips om de werken te vergemakkelijken en te versnellen. Ik lever u ook de benodigde materialen aan straffe prijzen en eventueel zelfs aan een lager btw-tarief!

Depanneren


Heeft u een plotse elektriciteitspanne? Zekeringen die steeds uitvallen? Lichten die beginnen te knipperen? Zulke problemen komen altijd ongelegen. Ik sta dagelijks voor u klaar! Ik kom met de juiste materialen en oplossing op de proppen zodat uw woning snel weer veilig is.
img
( )